Kommunikation for en helt ny soft drink-kategori. En relaxation drink der får dig til at slappe af i pressede situationer.

Slow Cow er en canadisk ”afslapningsdrik”. Relaxation drink kategorien er forholdsvis ukendt i vores del af verden, men i Asien, Sydamerika og USA er den meget udbredt og sandsynligvis også hastigt på vej til Europa. Det mente Beverage Group ihvertfald, der gik i markedet med Slow Cow i Skandinavien og UK. Og ja, Slow Cow-navnet er ment som en humoristisk modpositionering til Red Bull.

Slow Cow hjælper med at forbedre koncentration, hukommelse og indlæringskapacitet uden at forårsage søvnighed. Drikken indeholder L-Theanin, der også findes i grøn te, kamille, valeriane, passiflora, lind, humle, natrium og kalium. Den indeholder ingen kalorier, ingen koffein, ingen sukker og ingen konserveringsmidler.

I Canada er Slow Cow kategoriseret som et helseprodukt, men det var ikke målet med drikken i Europa. Slow Cow er nemlig ikke bare sund, den smager også godt og er et fremragende alternativ til andre softdrinks både som læskedrik og til drinks i baren.

Vores brief fra Beverage Group var: Markedsfør Slow Cow på de afslappende egenskaber. Drikken evner at få dig til at stresse af. Det er USP. Markedsfør Slow Cow ungt. Primær målgruppe er 15 – 30 år i større byer. Markedsfør Slow Cow internationalt. Den lanceres i UK om kort tid og er ikke et dansk produkt.

Det lød jo sjovt, og vi valgte også at gå med humoren som greb. Vi mente, at en god ambassadør for den afslappede, edgy, urbane og sjove chillax-livsstil som Slow Cow skal konnotere ville være ’The Dude’. Altså The Big Lebowski… Men han skulle ære en ko. En Slow Cow!

Slow Cow ”The Dude” er en cool stodder af en ko, der dukker op og tager presset, når du åbner din Slow Cow. Den er ”ånden i dåsen” og et billede på drikkens virkning. Den tager presset ved at fjerne autoriteten fra de personer eller situationer, der presser dig.

Slow Cow ”The Dude” lanceredes på film (bio og TV) samt på merchandise, T-shirts, natklubber, caféer og i sit eget webunivers. Desuden levede den viralt og på sociale medier.

SlowcowPics