LogoAagaard

a world of jewellery.

Aagaard er en af Nordeuropas største smykkeproducenter. De havde i mange år været en betydelig leverandør til danske smykkehandlere, men i 2009 valgte de en ny mærkevare- strategi, og vi fik til opgave at brande virksomheden og deres mange varemærker.

Det blev til et fireårigt samarbejde og mere end 35 kampagner. Vi designede “A WORLD OF JEWELLERY” som paraply for alle Aagaards aktiviteter. Under det pay-off skulle de fremover markedsføre deres mange forskellige produkter til smykkehandlere og forbrugere.

Vi skabte sammen med Aagaard et hav af forskellige markedsføringstiltag i det meste af Europa. Film, kataloger, nationale og internationale kampagner, messestande, events etc…

Efter fire år var der gået rutine i samarbejdet. Det var blev sværere for os at udfordre Aagaard på idéer, holdninger og beslutninger. Vi kendte simpelthen hinanden så godt, at det var blevet en hæmsko for kreativiteten. Derfor besluttede vi at tage en pause men…

Aagaard vil altid være en speciel virksomhed for os. De var den første store kunde på vores bureau, og vi har det nok med dem, som nogle har det med den første store kærlighed. For længst videre, men ikke helt færdige.

Nedenfor et lille udsnit af vores arbejde…

 

Katalog

 

wedding

Foto: Signe Vilstrup / lokation: Egå Mølle, Aarhus DK

 

mens jewellery

Foto: Runólfur Geir Guðbjörnsson / lokation: Aarhus DK

 

connections

Foto: Signe Vilstrup / lokation: Vilhelm Lauritzens Lufthavnsterminal, København DK

 

Petite

Foto: Jens Stoltze / lokation: Studio, København DK

mens jewellery

Foto: Runólfur Geir Guðbjörnsson / lokation: Aarhus DK

 

diamonds

Foto: Signe Vilstrup / lokation: Rosenholm Slot, Hornslet (Djursland) DK