Vi styrker virksomheders kommunikation
med strategisk kreativitet og sammenhængskraft

VORES VIRKE
Gehør er et innovations- og kommunikationsbureau. Vi laver kreativ forretningsudvikling og sammenhængende kommunikation på tværs af alle platforme. Vi positionerer virksomheder og giver varemærker en identitet som sælger produkter.

VORES NAVN
Vi ønsker, vores kunder vinder gehør. Vi vil hellere levere anerkendelse end blot kendskab. Derfor oparbejder vi en nuanceret viden om forbrugeren og har en sikker fornemmelse for markedet. Vi spiller aldrig udelukkende på baggrund af analyser og big-data. Det er ikke kun det, der kan tælles, der tæller. 

VORES HOLDNING
Vi tror på en relevant tilstedeværelse og gode historier, der charmerer og fascinerer. Det er den form for markedsføring, vi alle ønsker at modtage, og derfor den form for markedsføring, der bedst betaler sig at afsende.

I vores optik handler markedsføring altid om at skabe salg. Nu, her og i fremtiden.

LEDELSE

NicoogFrank.72dpi-870x490

Gehør er grundlagt og drevet af Nicolai Jørgensen og Frank Haahr.

Nicolai er strategi- og kontaktdirektør og arbejder primært med kunderådgivning, planning og konceptudvikling. Nicolais speciale er at opbygge stærke mærker gennem kommunikation, mening og innovation.

Frank er kreativ direktør og arbejder med konceptudvikling og kommunikationsdesign. Franks ansvar er at skabe overordnet sammenhæng og forståelse på tværs af alle de platforme, vores kunders virksomheder kommunikerer på.